Gefecht bei Nur [...] am 1022 Mai 1831 (s. n., 1832)
Objaśnienia.
Mapa podkl. na płótnie.
Keywords: Plany bitew; Polska; Bitwa 1831 r. pod Nurem; Kartografia; Powstanie 1830 r. listopadowe; Zabór rosyjski; w kartografii