Schlacht von Ostrolenka am 14/26 May 1831 (s. n., 1832)
Objaśnienia.
Mapa podkl. na płótnie.
Keywords: Powstanie 1830 r. listopadowe; plany bitew; Kartografia; Polska; Bitwa 1831 r. pod Ostrołęką; Zabór rosyjski; w kartografii