Atlas novus coelestis in quo mundus spectabilis, et in eodem stellarum omnium phoenomena notabilia, circa ipsarum lumen, figuram, faciem, motum, eclipses, occultationes, transitus, magnitudines, distantias, aliaqve secundum Nic. Copernici et ex parte Tychonis de Brahe hipothesin, nostri intuitu, specialiter, respectu vero ad apparetias planetarum indagatu possibiles, e planetis primariis, et e luna habito, generaliter, e celeberrimorum astronomorum observationibus graphice descripta exhibentur (Sumptibus Heredum Homannianorum, 1742)
Index Tabularum quae in hoc Atlante continentur [ark. 0]
a Joh[anne] Gabriele Doppelmaiero, academiarum impp. Leopoldino-Carolinae et petropolitane, societatumqve regg. scientiarum, britannicae et borussicae, sodali, ec non professore publ. mathematumnorimb ; J. J. Preisler del. ; J. C. Reinsperger sc.
Keywords: Zaćmienie księżyca; w kartografii; Gwiazdy; Atlasy nieba; Księżyc; Układ słoneczny; Zodiak; Komety; Kartografia; Wenus (astr.); Astronomia; urządzenia; Heliocentryzm; Planety; Niebo; Saturn (astr.); Merkury (astr.); atlas astronomiczny