Atlas powiatu morskiego i Gdyni (Skład główny: Libraria Nova, 1933)
Podział administracyjny według stanu z d. 1. kwietnia 1933 r.
Dr Bogdan Zaborski
Keywords: Bałtyk (wybrzeże); w kartografii; Pomorze