Karte vom Regierungs Bezirk Bromberg (Verlag von C. Heymann, 1840)
Ewidencja kościołów rejencji, oddziałów Landwehry, ludność i obszar poszczególnych powiatów.
entforfen und ans den besten Materialien zusammengetragen vom Contucteur Nowack.
Keywords: Ewidencja ludności; Niemcy; Prusy Zachodnie; w kartografii; Wielkopolska