Provinz Ostpreussen - Kartographisches Institut von Carl Fleming (Carl Flemming, Verlag, Buch.- und Kunstdruckerei A.-G., 1910)
Dane o powierzchni poszczególnych powiatów
Entworfen von F. Handtke. Bearbeitet und ergänzt im kartographischen Institut der Verlagsbuchhandlung.
Keywords: Kartografia; Niemcy; Komunikacja kolejowa; Komunikacja drogowa; Administracja; Zabór pruski; w kartografii; Królewiec