R. A. Schulz's General Post- und Strassenkarte von Galizien und Lodomerien mit Auschwitz, Zator und Krakau; so wie des Kronlandes Bukowina (bei Artaria u. Co., 1895)
Spis powiatów i dane statystyczne.
Rzeźba terenu przedstawiona metoda kopczykową.
Keywords: Statystyka; Austria; Mapy drogowe; Austro-Węgry zob. Austria; Bukowina; w kartografii