Neuster Situations- und Promenadenplan der Stadt Karlbad: und deren Umgebung (Druck und Verlag von Josef Schäfler's Söhne, 1910)
Odległości od źródła do ważniejszych punków w mieście
Aufgenommen und lith. von J. Schäfler.
Keywords: Kartografia; plany miast; Niemcy; Czechy; Karlsbad zob. Karlowe Wary (Czechy)