Katalog med forklaring over den lappiske ethnografiske Samling [...] (Lie u. Sunds, 1875)
pg. 27 Sakko er etslags Schakspil, som alene benyttes af Lapperne
przy k. 26 wlepione not. rkps
Keywords: szachy