Solatium |Ludi schacorum, scilicet regiminis ac morum hominum et officum virorum nobilium, quorum si quis formas menti impresserit bellum ipsum et ludi virtutem cordi facilitatem poterit obtinere
Auszug M. S., der den Tractatus IV vollständig enthält. Ultrajecti ca 1473. Mit einigen Bemerkungen von mir.
st. zas. Os.
Keywords: szachy