Amerikanische |Clubnotizen - New York Chess Club; Brooklyn Chess Club (1856)
Zawiadomienia, zaproszenia New York Chess Club; Brooklyn Chess Club; Fifth American Chess Congress 1870
st. zas. Os.
Keywords: szachy; Kongresy; Kluby i związki szachowe