Kserokopie książek szachowych z kolekcji Heydebranda, których nie ma już w kolekcji (1985)
fragmenty niezident.: Beschreibung eines grossen Spiels im Schach [w:] Europäischer Staats-Secretarius Th. 24 1736, i fragment Bibliografii Lindego k. 26; He ???
Dar od Lothara Schmidta z Bamberga z lat 1985-1986 c 1985-1986
Keywords: szachy