Atlas Novus sive Tabulae Georaphicae Totius Orbis Faciem, Partes, Imperia, Regna et Provincias Exhibentes, Exactissima Cura Iuxta Recentissimas Observation. Aeri Incisae et Venum Expositae (a Tobia Conrado Lotter, 1762)
Colossus Monarchico Statua Danielis Dan. II. 31. [k. 2.]
a Tobia Conrado Lotter Chalcogr. et Geographo, Mattheus Albrecht Lotter, Gr. F. Lotter, Gustaw Conrad Lotter sculps., Andrea Mayer, Martin Gottfrid Crophus fecie, Iacob Christoph Weÿerman inv et delin., G. de L'Isle, Matthaeum Seutter.
Keywords: Atlasy geograficzne; Świat; Kartografia; Gwiazdy; Atlasy sztuczne; Układ słoneczny; Litwa; w kartografii; Grecja; Kraina (Słowenia); Pomorze; Dania; Belgia; Wielka Brytania; Luizjana (Stany Zjednoczone); Norwegia; Hiszpania; Portugalia; Palestyna; Chiny; Meklemburgia (Niemcy); Sabaudia (Francja); Ameryka Południowa; Finlandia; Turcja; Indie; Tatarstan (Rosja); Morawy (Czechy); Ameryka Środkowa; Azja; Węgry; Brandenburgia (Niemcy); Pomorze Zachodnie; Ukraina; Europa; Afryka; Izrael; Austria; Prusy; Szwajcaria; Persja; Moskiewskie, państwo; Azowskie, Morze (wybrzeże); Włochy; Rosja; Ameryka Północna; Brema (Niemcy; okręg]; Burgundia (Francja); Brazylia; Karyntia (Austria); Szwecja; Niemcy; Francja; Polska