Karta części północnej |krajów |polskich w cesarstwie |rosyjskiem ([Andrzej Słowaczyński], 1844)
[Zawiera:] Rys statystyczny
Andrzej Słowaczyński
Keywords: Litwa 1844 mapa; Łotwa 1844 mapa; Białoruś 1844 mapa