Tatry. Mapa panoramiczna. Widok od północy i południa: Tekst w języku polskim i słowackim (Sport i Turystyka, 1958)
[Zawiera:] informacje krajoznawcze i turystyczne na temat Tatr w j. pol. i słow.
Opracował Zbigniew Korosadowicz.