Plan miasta Lwowa - Instytut Kartograficzny im. E. Romera (Nakładem sp. akc. ``Książnica-Atlas'' Zjednocz. Zakładów Kartograficznych i Wydawniczych Towarzystwa Nauczycieli Szkół Średnich i Wyższych, 1927)
Ulice i place
Instytut Kartograficzny imienia E. Romera