Kraków. Plan miasta - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1980)
[Na odwrocie:] Treść turystyczna i plan Krakowa w większej skali
Opracowanie PPWK na podstawie materiałów Biura Głównego Geodety Miasta Krakowa, Treść turystyczną i informator opracował Bronisław Bobrowski, Redaktor Barbara Krysiak