Lublin. Plan miasta - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1980)
[Na odwrocie:] Treść turystyczna i plan Lublin w większej skali
Opracowanie PPWK na podstawie materiałów Biura Głównego Geodety Miejskiego w Lublinie, Redaktorzy: Urszula Cichowska i Teresa Zakrzewska