Bydgoszcz - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1979)
Indeks
Opracowanie P[aństwowego] P[rzedsiębiorstwa] W[ydawnictw] K[artograficznych] na podstawie materiałów Biura Geodety Miejskiego i WPT ``Brda'' WOIT w Bydgoszczy; Redaktorzy: Barbara Krysiak [et al.]
Keywords: Bydgoszcz okolice 1979 plan miasta