Zielona Góra - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1987)
Treść turystyczna
Opracowanie P[aństwowego] P[rzedsiębiorstwa] W[ydawnictw] K[artograficznych] na podstawie materiałow dostarczonych przez Wydział Geodezji i Gospodarki Gruntami Urzędu Miejskiego w Zielonej Górze; Opracowała redaktor M. Kurzbauer-Zaniewska
Keywords: Zielona Góra okolice 1986 mapa