Maior atlas scholasticus ex triginta sex generalibus et specialibus mappis Homannianis quantum ad generalem Orbis et inprimis Germaniae notitiam sufficiunt in gratiam erudiendae Iuventutis compositus in Vulgarem usum Scholarum et discentium A. 1752 - oficyna wydawnicza (exhibitus ab Homannianis Heredibus, 1793)
Spis zawartości [k. 2.]
exhibitus ab Homannianis Heredibus ; F. L. Güssefeld, Georg Moriz Lowitz, Johann Tobias Mayer, Giovanni Antonio Rizzi-Zannoni, August Gottlob Bohme, Joseph Liesganig, Johann Christoph Müller, Johann Wolfgang Wieland, Johann Matthias Hase, Tomas López de Vargas Machuca, Johann Christoph Gatterer, Johann Christoph Harenberg, Johann Jakob Schatz, Jacques Michal, Johann Anton Daniel Büsching.
Keywords: Kartografia; atlasy szkolne; Świat; Palestyna; w kartografii; Rosja; Norwegia; Portugalia; Turcja; Węgry; Morawy; Francja; Polska; Irlandia; Ren (dolina); Wielka Brytania; Dania; Sycylia (Włochy); Europa; Prusy; Hiszpania; Azja; Łużyce; Ameryka; Szwabia (Niemcy); Noteć (dolina); Szwecja; Śląsk; Czechy; Korsyka (Francja); Szetlandy (Wielka Brytania); Holandia; Saksonia (Niemcy); Westfalia (Niemcy); Niemcy; Belgia; Afryka; Szwajcaria; Sardynia (Włochy); Włochy; Bawaria (Niemcy); Malta; Grecja; Austria