Listy do Tassila v. Heydebrand u. d. Lasa od V - Veit u. Comp.; Biblioteca Estense Modena; Königliche Landes-|Bibliothek Wiesbaden; Vansittart & C.°, Rome; Consulado General de los Estados Unidos Mexicanos; Nuova Rivista degli Scacchi (1851)
Zawiera wiadom. dot. literatury szachowej, rozgrywek szachowych i biblioteki szachowej
Mf 7105
Keywords: biblioteka; Osieczna; szachy