Listy do Heinricha Bernharda von Heydebrand und der Lasa |Listy od NN - Manöaer-Magazin-Verwaltung w Lesznie; Der ||Königliche Landrath des Kreises Kosten; Gd. Hotel des Iles Britanniques, Menton; Kommandentur Kriegsgefangenenlagers Skalmierschütz (1880)
Zawiera listy od następujących osób: NN b.d. k. 1
k. 1 list podp. O. G. Mergersen ? lub Neugersen ? z Żychlina, na tym nadruk: "Petite Correspondance"
Keywords: Żychlin; Freiburg in Baden; Tieshartmannsdorf; Kiel; Leszno; Osieczna; Kościan; Menton; Dresden; Skalmierzyce