Listy do Heinricha Bernharda von Heydebrand und der Lasa |Listy od O (1884)
Zawiera listy od następujących osób: Oertzen H. von 1884-1885 (5) k. 1-6
E. Olens ? pisze z Ober Röhrsdorf (Osowasienia) w sprawach gospodarczych
Keywords: Aden; Strellentin b. Lauenburg zob. Strzelęcino koło Lęborka; Strzelęcino koło Lęborka; Janow; Witosław; Poznań; Braunschweig; Blankenburg; Halle