Listy do Georga von Heydebrand und der Lasa - list z sądu w Lesznie z dn. 22. 01. 1944 r., podpis. von Bursy i Richter - Amtsgericht, Lissa (1944)
Zawiera odpis postanowienia sądu z 22. i 24. 01. 1944 r., dotyczącego spłaty wierzytelności
Georg von Heydebrand und der Lasa - syn Heinricha i Giseli von Heydebrand und der Lasa, w czasie II wojny światowej Kreisoberleiter Mittel-Koitz b. Maltsch/Oder
Keywords: Grodzisk; Leszno