Listy do Heinricha Bernharda von Heydebrand und der Lasa |Listy od S
Sydow Hildegard k. 213-214
Dr Sydow - minister, z żoną Julie geb. Leonhardt zawiadamiają o zaręczynach córki Hildegard z Kurtem von Monbart, kolegą Heinricha, na k. 214 o zaręczynach zawiadamia Kurt von Monbart
Keywords: Rietschütz kreis Glogau; Wrocław; Kępno; Tennstedt i/Thur; Gleicherwiesen; Hannover; Aachen; Apolda; Berlin; Erfurt; Frankfurt a. O; Poznań; Leszno; Carlsbad; Osieczna; Wechselburg b. Leipzig; Bojanowo; Kiel; Chwalibogowo; Kórnik; Segeberg; Freiburg; Cismar; Dresden; Grünchen; Puschine zob. Puszyna k. Niemodlina; Puszyna k. Niemodlina; Sobótka k. Poznania