Listy od Heinricha Bernharda von Heydebrand und der Lasa. |Listy do różnych osób (1877)
k. 1-2 list Heinricha do dziadka Bernharda von Helldorff z okazji jego urodzin
Roth - Baumeister ? z Osiecznej
Keywords: Śrem; Bohumin; Wziąchowo Małe k. Milicza; Kiel; Baden-Baden; Osieczna