Listy do Heinricha Bernharda von Heydebrand und der Lasa. |Listy od Tassila von Heydebrand und der Lasa, z lat 1876-1892 - Hotel Europe, Innsbruck; Esplanade Hotel; H~-otel Continental, Rome (1880)
k. 18 telegram wsprawach majątkowych po śmierci matki
k. 1-2 list z Hotel Europe w Innsbrucku
Keywords: Agra (Indie); Roma; Saigon zob. Ho Chi Minh; Ho Chi Minh; Kalcuta zob. Calicut; Calicut; Lucknow; Yokohama; Batavia zob. Jakarta; Dżakarta zob. Jakarta; Jakarta; Tuticorin (Indie); Salt Lake City; Bejrut zob. Bayrūt; Bayrūt; Lahore (Pakistan); Delhi; Shanghai; Szanghaj zob. Shanghai; Colombo; Jeypon; Innsbruck; Alexandria zob. Al Iskandarīyah; Al Iskandarīyah; Ateny zob. Athinai; Athinai; Berlin; Madras; Venezia; München; Merano; Baden-Baden; Osieczna; Cairo zob. Al Qāhirah; Kair zob. Al Qāhirah; Al Qāhirah; Bombay zob. Mumbai; Bombaj zob. Mumbai; Mumbai; Jaffa zob. Yafo; Yafo; Gleina; Naumburg; Frankfurt; Singapore; Singapur zob. Singapore; Hongkong zob. Xianggang; Xianggang