Listy do Heinricha Bernharda von Heydebrand und der Lasa. |Listy od Tassila von Heydebrand und der Lasa, z lat 1876-1892 - Königliche Preussische Gesandschaft in Württemberg; British Hotel (1876)
Zawiera: listy, kartki pocztowe, telegram 1876-1879 (38) k. 1-72
Wiele listów bez daty lub bez daty rocznej
Keywords: Kōbenhavn; Berlin; Baden-Baden; Stuttgart; Petersburg; Drackendorf; Rigi; Madras; Wien; Wiesbaden; Frankfurt; Helsing~/or; Palermo