Powstanie styczniowe 1863: mapa z opisem historycznym - Kamiński, Piotr; Zieliński, Stanisław (PTR Kartografia, 2013)
Opracowanie historyczne.
Opracowanie całości Piotr Kamiński (kartograf).
Keywords: Powstanie 1863 r. styczniowe; bitwy; Litwa; w kartografii; Ukraina